Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ice Gel kylmägeeli 100 ml (ROOTS)

Hinta:26.00 €
Roots kylmägeeli tuubissa, 100 ml
Suosikkituote! Luonnollinen apu kipuun ja tulehduksiin. Kylmägeeli poistaa kivun nopeasti, lievittää tulehdusta ja nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen. Sisältää eteerisiä öljyjä ja kasviöljyjä, jotka tunkeutuvat syvälle kudokseen ja tuovat välittömän avun kipuun, vammoihin ja lihaskramppien tai rasitusvammojen aiheuttamaan jäykkyyteen.
Geeli sisältää eteerisiä öljyjä ja kasviöljyjä kuten arnikki, yksi parhaimmista kivun lievittäjistä kipeille lihaksille ja repeytymille. Kamomilla ja Laventeli tiivisteet pehmentävät ja rauhoittavat arkaa ja stressaantunutta lihasta

Mentoli, Teepuu, kamferi, nokkonen ja eukalyptusöljyt vähentävät kipua ja tulehduksia ja vilkastuttavat verenkiertoa. Rohtopurasruoho ja manteliöljyt ravitsevat soluja. Geeli on nopeavaikutteinen ja parantaa joustavuutta, elastisuutta ja liikkuvuutta. Sopii hyvin voimistelijoille, urheilijoille ja kamppailulajien harrastajille. Imeytyy nopeasti, ei rasvaa, ei jätä tahroja vaatteisiin. Nopea, voimakas ja tehokas helpotus selkä-, lihas- ja nivelkipuun.

Löytyy myös roll-on pakkauksessa (koodi 539)

Käyttö: Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: levitä kipualueelle 3-4 kertaa päivässä. Säilytä huoneenlämmössä.

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä lasten ulottumattomissa. Älä käytä lämpöpakkauksen kanssa eikä avoimiin haavoihin tai rikkoutuneelle iholle. Vältä aineen joutumista silmiin tai limakalvoille. Jos geeli ei helpota kipua, käänny lääkärin puoleen. 

Tämä tuote ei sisällä parabeeneja eikä formaldehydiä.

Svenska: Denna vattenbaserade kylgelé innehåller 10 olika aktiva antioxidanter som ger en naturlig hjälp vid t ex ryggont. Gelén lugnar ner den irriterade muskulaturen samt motverkar inflammation och löser upp eventuella muskelspänningar. Gelén innehåller följande eteriska och vegetariska oljor: Arnika, som är en bra värkdämpare just för sjuka muskler och muskelbristningar. Kamomill och lavendel mjukar upp och lugnar ner den stressade muskulaturen. Menthol, Tee Tree, kamfer, nässla och eukalyptus-oljorna lindrar smärta och inflammationer samt gör att blodcirkulationen ökar. Gurkört och mandeloljorna ger näring åt cellerna.
Produkten är lätt att applicera. Den förbättrar elastisiteten och musklernas rörlighet, passar bra för idrottare samt för personer som utför kampsporter av olika slag. Den är snabbverkande och lämnar inga fläckar på kläderna. För vuxna (över 12 år).
Finns även i roll-on förpackning. Kod nr 539.
Varning: Endast för utvärtes bruk. Förvara inte i närheten av eld. Använd inte på skadad och söndrig hud eller på öppna sår. Förvara produkten utom räckhåll för barn. Undvik att få produkten i ögonen eller på slemhinnor. Vid långvarig smärta uppsök läkare.
Produkten innehåller inte paraben och formaldehyd.

Tuote: 538