Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jerusalem aamuruskon saippua 120 g (KIDRON)

Hinta:11.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk

Jerusalem Sunrise Soap on loppunut.Ihanan raikkaalta tuoksuva kaksinvärinen saippua (oranssi ja beige). Tämä käsintehty oliiviöljysaippua sisältää luonnollista glyserolia, joka toimii kosteuden säilyttäjänä minkä vuoksi se on erinomainen tuote ihon kosteuttamiseen. Saippua sisältää myös ranskalaista vihreää savea.

Tietoa ranskalaisesta vihreästä savesta: Yli tuhansien vuosien aikana savi on imenyt itseensä kasvikunnasta perusmineraalien terveellisiä ainesosia esim. kvartsia, magnesiumia, kalsiumia, rautaa, kaliumia, kobolttia, mangaania, sinkkiä, seleeniä, kuparia, alumiinioksidia, fosforia ja natriumia. Kun savi nostetaan maasta, on se kuivunut luonnollisesti auringossa ja se sisältää aurinkoenergiaa, mikä aktivoi elintärkeitä mineraaleja ja hivenaineita.
Koska palat leikataan käsin, saippuapalan koko ja paino vaihtelevat jonkin verran. Saippua toimitetaan kangaspussissa!

Voit antaa saippuan olla pussissa, kun peset käsiä! Käyttöjen välillä voi ripustaa sen seinälle ja saippua kuivuu nopeammin.


Svenska: Jerusalem Sunrise Soap. En underbar handgjord olivoljetvål som innehåller fransk lera. Fransk lera innehåller massor med olika mineraler så som kvarts, magnesium, kalsium, järn, kalium, kobolt, mangan, zink, selen, koppar, aluminiumoxidant, fosfor och natrium. Tvålen passar bra för normal till fet hud.

Levereras i vit tygpåse. Man kan hänga upp tvålen i tygpåsen på en krok och tvätta sig med tvålen fast den är i påsen. Sen hänger man bara upp tvålen i tygpåsen så torkar den snabbt. Slutsåld.

Tuote: 228