Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Laventelioliiviöljysaippua 100 g (EIN GEDI)

Hinta:11.50 €

Ein Gedi laventelioliiviöljysaippua, 100 g

Sisältää oliivi- ja kookosöljyä sekä antiseptinen laventeliöljy tulehtuneen, rasvaisen ja ärtyneen ihon hoitoon. Soveltuu ihotulehdusten ja ihotautien kuten psoriasiksen hoitoon. Uudistaa ihosolukkoa, tappaa bakteereja, rentouttava.

Kaikki Ein Gedi saippuat kosteuttavat ja puhdistavat ihon, jättäen sen pehmeäksi ja raikkaaksi. Ne uudistavat ihosoluja imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Ein Gedi saippuat on valmistettu puhtaista, korkealaatuisista ainesosista, joten ne soveltuvat myös kasvojen puhdistukseen.

Erittäin hoitavien ja antiseptisten ominaisuuksien vuoksi niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille ja jopa vauvan iholle koska ne puhdistavat ja hoitavat ihoa kuivaamatta. Saippuat säilyvät kiinteänä loppuun asti ja ovat erittäin riittoisia.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä, ei eläinkunnan raaka-aineita. Ympäristöystävällinen.


Svenska: Lavendelolivoljetvålen innehåller oliv- och kokosolja, samt antiseptisk lavendelolja som lugnar ner irriterad hud.

Denna tvål passar ypperligt för psoriatiker och personer med atopisk hud. Tvålen aktiverar hudcellernas förnyelse, tar död på bakterier samt har en lugnande inverkan på huden.

Tuote: 216