Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anti Gravity päivävoide 50 ml (CARELINE)

Hinta:39.20 €49.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk

Anti-Grevity päivä- ja kaulavoide 50 ml - Alennus 20% 15.12.2021 asti

Careline Anti-Gravity päivä- ja kaulavoide kiinteyttää kasvojen ihoa sekä leukalinjaa. Silottaa myös juonteita. Sisältää suojakertoimen 15.

Painovoima vaikuttaa jatkuvasti kasvojen ihoon ja tästä syystä Careline kehitti sarjan painovoimaa vastaan. Sarja perustuu innovatiiviseen kaavaan, missä yhdistyvät kaksi aktiivista ainesosaa: Progeline ja Adipofill’in jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä korjaamalla ja ehkäisemällä löystyvää ihoa ja syviä juonteita.

Progeline joka on myös tunnettu ”kiinteyttävänä peptidinä” on innovatiivinen peptidi mikä ehkäisee ihon löystymistä leuan tienoilla samalla kun se kiinteyttää ja vähentää ryppyjä.
Adipofill’in on yrttipohjainen aminohappo, mikä auttaa säilyttämään rasvakudoksen kasvoissa sekä vähentämään syviä naururyppyjä.

Tuotteen päivittäinen käyttö auttaa sinua säilyttämään kiinteän kasvojen ihon.

Tämä tuotesarja on saanut innovaatiopalkinto v 2015 Israelissa: vuoden ihonhoitotuote, kuluttajan valinta!

Anti-Gravity ihonhoitotuoteet ovat hypoallergisia, parabeenittomia, dermatologisesti testattuja eikä niitä ei ole testattu eläimillä.


Svenska: Dag- och halscreme som stärker huden både i ansiktet och på halsen. Slätar även ut linjer och rynkor. Innehåller solskyddsfaktor 15. 

Denna produkt innehåller Progeline och Adipofill som motverkar hudens åldrande på ett effektiv sätt. Huden återfår sin spänst och färg.

Adipofill är en örtbaserad aminosyra som gör att huden bibehåller fibern i huden och gör att djupa rynkor minskar. Använd dagligen på väl rengjord hud.

Anti-Gravity är en hypoallergen hudvårdsserie som är helt parabenfri och dermatologiskt testad. Denna produktserie har blivit unämnd i Israel till årets hudvårdsprodukt år 2015!
 
 
 

Tuote: 920