Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Revival +55 + muut

IHONHOITOSARJA REVIVAL 55+

Päivävoiteet ovat loppuneet. Revival + poistuu valikoimasta. Tämä tuotesarja on kehitetty erityisesti 55+ -ikäisille naisille.

Ihosi paljastaa sinusta kaiken: mitä syöt, asuinympäristösi ja ilmaston, auringolle ja stressille altistumisen määrän. Se myös kertoo ikäsi. Kun vuodet vierivät, iho menettää elastisuutensa ja kiinteytensä.

Juonteet syvenevät ja iho menettää asteittain uusiutumiskykynsä ja luonnollisen kiinteytensä. Yksi ikääntymisprosessia nopeuttavista tekijöistä on, kun iho menettää luonnollisen kykynsä tuottaa kollageenia ja elastiinia. Nämä rakenneproteiinit, jotka ovat ihon elintärkeitä "rakennuspalikoita" toimivat yhdistävänä kudoksena solujen välillä. Myös ihon luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee vähitellen ja sen melaniinin tuotanto vähenee. Tämän seurauksena tulee finnejä, jotka tekevät ihon pinnasta epätasaisen, samean ja elottoman.

Tämä tuotesarja auttaa vahvistamaan ihokudosta ja sen rakennetta. Tuotteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja, kasvihormoneja ja ihoa nuorentavia happoja hyödyntäen Positive Delivery System (P.D.S) -mekanismia.

Tuotteita yhteensä 3 kpl