Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bio Genic & Young

Valmistus lopetettu kesällä 2016!
BIO-GENIC -ihonhoitosarja keski-ikäisille naisille
BIO-GENIC -sarja suojaa ihoa ja puolustaa sitä ikääntymistä vastaan.
Ihosi näyttää hyvältä, vaikka kukaan ei voi täysin välttyä iän tuomilta jäljiltä. Tässä prosessissa avaintekijänä on solun tuma, joka huolehtii ihosi nuorekkaasta ilmeestä. Näin ollen solun tuma tulee suojata ulkoisilta haitoilta, jotta se voi jatkaa toimintaansa parhaalla tavallaan.

BIO-GENIC on mullistava ihonhoitosarja, jonka ovat kehittäneet Carelinen kosmeettiset laboratoriot (PERRIGO COMPANY -yrityksen osasto). Sarja perustuu ainutlaatuiseen HelioguardŽ -yhdisteeseen, joka on peräisin runsaasti aminohappoja sisältävästä punalevästä. Aminohapot auttavat suojaamaan ihoasi ennenaikaiselta vanhenemiselta, jota aiheuttavat monet tekijät, kuten aurinko, sää ja ilmansaasteet.

Kaikki BIO-GENIC -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergisia.

HelioguardŽ ja punalevä
Punalevän salaisuus on sen kasvupaikassa. Punalevän altistuessa suurelle määrälle auringonvaloa se kehittää biologisen suojajärjestelmän, joka torjuu auringon ja ajan aiheuttamia vahinkoja. Käytämme tätä ominaisuutta suojataksemme sinun ihoasi. Runsaasti aminohappoja sisältävä, ainutlaatuisesta punalevän rihmasta valmistettu HelioguardŽ auttaa muodostamaan ihollesi tehokkaan ja aktiivisesti suojaavan kuoren sekä edistää ihon toimintaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Uusi Bio Genic- tuotesarja sisältää ainutlaatuista AstaPure-merileväkasvustoa ja siinä käytetään Ben Gurionin yliopistolla kehitettyä uutta teknologiaa.
Kasvin ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat suojaamaan ihoa ankarilta ilmaston vaihteluilta sekä auringonsäteilyn ja ilmansaasteiden hapettavilta vaikutuksilta.

Carelinen tuotteita ei ole testattu eläimillä.
-----------------------------
YOUNG on IHONHOITOSARJA ERITYISESTI NUORILLE NAISILLE!

Puhdas nuori iho on kaunis!
CARELINE YOUNG-sarja on ihohoitosarja joka hoitaa nuorta ihoa. Tämä sarja sopii 14-25-vuotiaiden normaalille tai sekaiholle (myös rasvaisille iholle).

Iho - Luonnollinen suojakilpemme

Ihonhoitoinnovaation voittoisa yhdistelmä

Carelinen tieteellinen osasto ja Agis-lääketieteelliset laboratoriot ovat yhdistäneet voimansa ja laajan tietämyksensä tarjoakseen sinulle ihonhoitotieteen kehittyneimmät edistysaskeleet. Careline on lanseerannut edistyksellisen ihonhoitosarjan SKIN PERFECTOR.
SKIN PERFECTOR - tuotteet on kehitetty hyödyntämällä biologisen tieteen tuloksia, jotka on saavutettu kehon ja ihon toimintaan kohdistuvan laajan tutkimuksen kautta sekä keskittymällä ihonhoitoteollisuuden ainesosien viimeisimpiin trendeihin. Jokainen tuote on mukautettu tietyn ikäisille iholle sekä niiden erityisille vaatimuksille.

YOUNG-SARJA

Ihosi on tässä vaiheessa parhaimmillaan (tai ainakin pitäisi olla). Tästä huolimatta ihosi altistuu päivittäin haitallisille ympäristön ja ilmaston vaikutuksille, jotka saavat ihosi menettämään tärkeää kosteuttaan. Mitä enemmän annat ihollesi kosteutta tässä vaiheessa, sitä enemmän pystyt viivästyttämään juonteiden muodostumista vanhetessasi. YOUNG-sarja on kehitetty erityisesti sinulle!

Se sisältää puhdistus- ja kostustuotteita, joissa on runsaasti E-vitamiinia, B5-provitamiinia ja Shea-voita, jotka kaikki kosteuttavat ja antavat iholle terveen ilmeen.

Säännöllinen, oikea hoito parantaa nuorta ihoa ja saa sen näyttämään säteilevältä sekä luonnollisen terveeltä. Nuorena hyvin hoidettu iho näyttää aina paremmalta kuin hoitamaton. Ole hyvää - tutustu ja ihastu YOUNG-sarjaan!

Tuotteita yhteensä 3 kpl