Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

En Gedi persikkashampoo & persikkahoitoaine lahjapakkaus (EN GEDI)

Hinta:28.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk

LAHJAPAKKAUS EN GEDI PERSIKKASHAMPOO & PERSIKKAHOITOAINE

EN GEDI persikkashampoo värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Erinomainen yhdistelmä, joka hoitaa hiuksia aktiivisesti ja suojaa päänahkaa. Hiuksista tulee kiiltävät, terveet ja hyväntuoksuiset. Kehitetty erityisesti maksimaalista kosteutta vaativille hiuksille. Uudistaa hiusten follikkelia. Estää hiusten haaroittumisen ja kuivumisen.Sisältää persikansiemenöljyjä ja provitamiini B5:ta. Tuo myös apua hiuspohjan ongelmiin sekä ravitsee ja suojaa hiuksia. Tekee hiukset helposti kammattaviksi ja antaa niille luonnollista kiiltoa.

EN GEDI persikkahoitoaine: Erinomainen, todella suosittu ja herkullisen värinen hiustenhoitoaine kuiville ja erittäin kuiville hiuksille. Erittäin raikas ja puhdas tuoksu! Kehitetty eityisesti puhdistamaan, ravitsemaan ja rauhoittamaan päänahkaa. Sisältää Kuolleenmeren mineraaleja, persikansiemenen öljyä, B5 provitamiiniaja luonnon vahaa.
Ihanteellinen kosteudensitoja, joka antaa suojan auringon, tuulen ja meren haitallisille vaikutuksille. Tekee hiuksesi terveiksi, kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi. Suositellaan permanentatuille ja värjätyille hiuksille.

Nämä tuotteet eivät sisällä silikonia, parabeenia eikä formaldehydiä. 


Svenska: Gåvoförpackning packad i sellofan. 

EN GEDI Persikoshampoo innehållande bl a Dödahavsmineraler, persikokärnolja och provitamin B5. Passar för färgat hår.

EN GEDI persikohårbalsam. En underbar, naturlig balsam som gör håret mjukt, glänsande och väldoftande. Förhindrar kluvna hårtoppar och uttorkning, minimerar påfrestning från sol och andra faktorer som kan orsaka att håret bleks. Lugnar effektivt hårbotten och ger den näring. Innehåller mineraler från Döda Havet, persikokärnolja och provitamin B5.

Ej testade på djur. Miljövänliga.

Dessa produkter innehåller inte silikon, paraben eller formaldehyd.

Tuote: 280