Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lahjapakkaus reviver kuolleenmerensuolapussi + kanelioliiviöljysaippua

Hinta:15.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk

Lahjapakkaus Reviver kylpysuolapussi + kanelioliiviöljysaippua

Reviver kuolleenmeren suolaa: Terapeuttisten aromaattisten öljyjen seos ja luonnon suolakiteiden seos huuhtoo pois stressin ja tuo uudistuneen, energisen tunteen. Luonnollinen hoito iho-ongelmille. Lievittää nivel- ja lihaskipua.

Sisältää eukalyptusta, kamferia ja rosmariiniöljyä. Erinomainen jalkakylpyyn! Pehmentää kovettumia välittömästi. Laita kylpyammeeseen 2-3 ruokalusikallista suolaa ennen kuin laitat veden valumaan. Nauti kylvystä 10-20 minuuttia. Huuhtele ihosi huolellisesti kylvyn jälkeen. Vain ulkoiseen käyttöön.

Raikas EIN GEDI kanelituoksuinen oliiviöljysaippua. Sopii myös hiustenpesuun.

Kaikki Ein Gedi saippuat kosteuttavat ja puhdistavat ihon, jättäen sen pehmeäksi ja raikkaaksi. Ne uudistavat ihosoluja imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Ein Gedi saippuat on valmistettu puhtaista, korkealaatuisista ainesosista, joten ne soveltuvat myös kasvojen puhdistukseen. Erittäin hoitavien ja antiseptisten ominaisuuksien vuoksi niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille ja jopa vauvan iholle koska ne puhdistavat ja hoitavat ihoa kuivaamatta. Saippuat säilyvät kiinteänä loppuun asti ja ovat erittäin riittoisia.
Tuotetta ei ole testattu eläimillä, ei eläinkunnan raaka-aineita. Ympäristöystävällinen.

Sellofaanilahjapakkaus

Tuote: 291