Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Regenerating muta 400 g (EN GEDI)

Hinta:7.20 €18.00 €

En Gedi Regenerating kokovartalomuta 400 g ALE exp 2023

Regenerating on hellävarainen vartalomuta päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Lievittää kipua, rentouttaa ja hoitaa stressiä. Kuorii ja pehmentää ihoa. Sisältää teepuuöljyä ja helokkiöljyä.

Anna vaikuttaa 5-7 minuuttia. Ihon syväpuhdistukseen ja kuorintaan anna vaikuttaa vielä 5 minuuttia lisää.

Kokovartalokäsittelyssä muu osa kehosta paitsi pää, kaula ja rintakehä peitetään mudalla. Mutakäsittely voidaan tehdä myös yksittäiseen kehon osaan, tavallisesti ylhäältä alaspäin. Mutaa voidaan käyttää vartalossa pitkittäin (toinen käsi, puolet vatsasta, toinen jalka) tai poikittain (vatsa, selkä, jalat). Vatsan mutakäsittely peittää ainoastaan vatsan ja ristiselän alueen. Kasvojen mutakäsittelyä varten on kehitetty erityinen kasvojen mutanaamio. On kuitenkin varottava mudan joutumista silmiin tai suuhun.

Tämä tuote ei sisällä parabeenia eikä formaldehydiä.


Svenska: Lindrande, naturlig lerbehandling för hela kroppen. Lämplig för daglig användning även på känslig hy. Lindrar smärta, har avslappnande och stresslindrande effekt. Exfolierar och mjukar upp huden. Innehåller tea tree-olja samt nattljusolja.

Applicera leran på torr hud. Låt verka i 5-7 minuter. För djuprengöring och peeling låt verka ännu 5 minuter till.

Den vanligaste lerbehandlingen täcker hela kroppen, undvik huvudet, halsens framsida och bröstet. Man kan också utföra en partiell lerbehandling t. ex. en arm, ett ben eller halva magen. Undvik att få leran i ögonen.

Denna produkt är utan paraben och formaldehyd.

Tuote: 356