Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tabita products Oy on perheyritys, joka perustettiin 1992 israelilaisen EN GEDI -ihonhoitosarjan maahantuontia ja markkinointia varten, eli olemme olleet jo 24 vuotta Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä EN GEDI -tuotteen valmistajan, En Gedi Ltd:n kanssa, joka on erikoistunut korkealaatuisen luonnonkosmetiikan kehittämiseen ja valmistamiseen. Seuraamme kosmetiikka-alaa kehittäen ja laajentaen EN GEDI - ja CARELINE-tuotevalikoimaa asiakkaittemme parhaaksi. Kaikki EN GEDI tuotteet valmistetaan ILMAN parabeenia ja formaldehydiä. Olemme iloisia, että voimme palvella arvostamiamme asiakkaita tarjoamalla heille korkealaatuisia tuotteita. Meiltä saa myös muita tuotemerkkejä kuten EIN GEDI, CARELINE, SEA OF SPA, ROOTS ja KIDRON. Myymme myös Silcare tuotteita (Puolalainen ihonhoitosarja). Meillä on jälleenmyyjiä eri puolilla Suomea. Myös Sinä olet tervetullut yhteistyökumppaniksemme - joko asiakkaana tai jälleenmyyjänä - myönteiseen ja kasvavaan EN GEDI -tiimiin.

REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Tabita products Oy, Vöyrinkatu 13, 65100 Vaasa

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö Monica Rantala, puh. 06 3209 110, S-posti: tabita@engedi.fi

3. Rekisterin nimi

Tabita products Oy:n asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteri on tarkoitettu Tabita products Oy:n ja Tabita products Oy:n asiakkaiden väliseen asiakassuhteen hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta suoramarkkinointiin.5. Rekisterin sisältämät tiedot

  • Käyttäjän itse antamat tiedot (etunimi, sukunimi, syntymäaika)
  • Käyttäjän yhteystiedot (mahdollinen työpaikka, työ- tai kotiosoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti)
  • Lehden sekä uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen
  • Tilaustiedot
  • Tilatut tuotteet
  • Tilauksen päivämäärä
  • Tilauksen maksutapa
  • Viitenumero
  • Tilaushistoria
  • Internet-palvelimen tekniset tiedot

Asiakkaat voivat tehdä muutoksia joko puhelimitse numerossa (06) 3209 110 tai sähköpostitse tabita@engedi.fi. Lisäksi asiakkaan henkilötietoja voidaan käyttää Tabita products Oy:n tuotteiden ja palveluiden markkinointiin sekä automaattisten järjestelmien, kuten sähköpostinvälityksellä lähetettävään markkinointiin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja ei hankita ulkopuolisista lähteistä, vaan pääasiallinen tietolähde on asiakas itse. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tabita products Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.