Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

En Gedi / Guy De On -tuotteet

EN GEDI nimi muuttuu vuonna 2018. Uusi nimi on GUY DE ON. Guy De On-tuotteet sekä pakkaukset pysyvät sisällöltään täysin samoina kuin EN GEDI-tuotteet olivat. Uusissa tuotteissamme tulee olemaan tarra, jossa mainitsemme nimen muutoksesta. Uusi nimi GUY DE ON tulee näkymään jo kesän aikana saapuvissa tuotteissa.

EN GEDI / Guy De On tuotteet on kehitetty Kuolleenmeren mudasta ja auringon kiteyttämistä mineraaleista, jotka on kerätty rannoilta ja todella ainutlaatuisen meren erikoisilta kerrostumilta. Tämä asettaa EN GEDI-sarjan aivan omaan luokkaansa aina siitä lähtien, kun luonnon eheyttävät ja virkistävät Kuolleenmeren suolat ja mineraalit yhdistettiin tieteellisesti puhtaimpien ja hienoimpien eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden kanssa. Nyt lähes koko EN GEDI-valikoima saatavana ilman parabeenia ja formaldehydiä. Tuotteet ovat myös ilman silikkonia!

Kuolleenmeren terveysvaikutteet

Kuolleestamerestä, joka sijaitsee maapallon matalimmalla kohdalla, on miljoonien vuosien aikana tullut maailman rikkain kiteytyneiden mineraaliesiintymien valtava varasto. Mineraalit esiintyvät lämpimissä ja rikkipitoisissa lähteissä sekä merenpohjan mustassa mudassa, ja niinpä niillä on uskomattomia vaikutteita.

Potassium: Tämän puute aiheuttaa ihon kuivumista, aknea
Natrium: Elvyttää ihon aineenvaihduntaa
Bromi: Rauhoittaa ja rentouttaa
Magnesium: Vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa
Boori: Auttaa lievittämään psoriasista
Sinkki: Tukee solujen uusiutumista, ehkäisee vapaiden radikaalien tuotantoa, torjuu tulehduksia ja aknea, antaa luonnollisen UV-suojan
Kalsium: Auttaa säätelemään solujen läpäisevyyttä
Strontium: Lievittää kutinaa

Nämä mineraalit ovat tärkeitä ihon aineenvaihdunnalle. Toimivat erityisesti ikää vastaan taistelevana hoitokeinona, kun keho tuottaa vähemmän mineraaleja ja solujen uusiutuminen hidastuu. Ole hyvä ja tutustu meidän korkealaatuisiin Kuolleenmeren tuotteisiimme!

Tuotteita yhteensä 39 kpl