Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

En Gedi / Guy De On -tuotteet

EN GEDI nimi muuttui vuonna 2018. Uusi nimi on GUY DE ON. Guy De On-tuotteet sekä pakkaukset pysyvät sisällöltään täysin samoina kuin EN GEDI-tuotteet olivat. Uusissa tuotteissamme tulee olemaan tarra, jossa mainitsemme nimen muutoksesta.

Guy De On - Voiman laakso:
GUY on hebreaa ja tarkoittaa laakso (Valley). Tämä luonnon itsensä sulkema laakso sisältää maapallon kaikkein elähdyttävämpiä ja täydentävimpiä ainesosia.
DE on latinaa ja tarkoittaa englanninkielistä sanaa The. Tämä lisä tuo nimelle kiehtovan soinnun.
ON on hebrealainen sana kuvaamaan elämän ja elinvoimaisuuden tarmoja, lujuutta ja voimaa.

Sen tähden nimi - Voiman laakso - Valley of Strength - GUY DE ON

EN GEDI / Guy De On tuotteet on kehitetty Kuolleenmeren mudasta ja auringon kiteyttämistä mineraaleista, jotka on kerätty rannoilta ja todella ainutlaatuisen meren erikoisilta kerrostumilta. Tämä asettaa EN GEDI / Guy De On-sarjan aivan omaan luokkaansa aina siitä lähtien, kun luonnon eheyttävät ja virkistävät Kuolleenmeren suolat ja mineraalit yhdistettiin tieteellisesti puhtaimpien ja hienoimpien eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden kanssa. Nyt koko EN GEDI/ Guy De On-valikoima saatavana ilman parabeenia ja formaldehydiä. Tuotteet ovat myös ilman silikkonia!

Kuolleenmeren terveysvaikutteet

Kuolleestamerestä, joka sijaitsee maapallon matalimmalla kohdalla, on miljoonien vuosien aikana tullut maailman rikkain kiteytyneiden mineraaliesiintymien valtava varasto. Mineraalit esiintyvät lämpimissä ja rikkipitoisissa lähteissä sekä merenpohjan mustassa mudassa, ja niinpä niillä on uskomattomia vaikutteita.

Potassium: Tämän puute aiheuttaa ihon kuivumista, aknea
Natrium: Elvyttää ihon aineenvaihduntaa
Bromi: Rauhoittaa ja rentouttaa
Magnesium: Vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa
Boori: Auttaa lievittämään psoriasista
Sinkki: Tukee solujen uusiutumista, ehkäisee vapaiden radikaalien tuotantoa, torjuu tulehduksia ja aknea, antaa luonnollisen UV-suojan
Kalsium: Auttaa säätelemään solujen läpäisevyyttä
Strontium: Lievittää kutinaa

Nämä mineraalit ovat tärkeitä ihon aineenvaihdunnalle. Toimivat erityisesti ikää vastaan taistelevana hoitokeinona, kun keho tuottaa vähemmän mineraaleja ja solujen uusiutuminen hidastuu. Ole hyvä ja tutustu meidän korkealaatuisiin Kuolleenmeren tuotteisiimme!

Tuotteita yhteensä 26 kpl