Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kamelinmaitosaippua, 100 g (EIN GEDI)

Hinta:11.50 €

Ein Gedi kamelinmaitosaippua, 100 ml

Ein Gedi kamelinmaitosaippua on luonnollinen saippua joka vähentää ikääntymisen merkkejä ja suojelee ja ylläpitää tervettä ihoa. 

Kamelinmaito sisältää A-, B1-, B2-, B12-, D- ja carotene-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa auringon vaurioilta ja iho-ongelmilta. Tämä erikoinen saippua tarjoaa ylellistä ja terveellistä puhdistuskokemusta, myös kosteuttaa ihoa ja imeytyy helposti jättämättä ihoa tahmeaksi tai rasvaiseksi. Saippua on tehty kylmäpuritetusta neitsytoliiviöljystä.

Kamelinmaitosaippua sopii päivittäiseen toistuvaan pesuun, herkälle iholle ja lapsille. Ein Gedi kamelinmaito-saippuaa voidaan käyttää kehoon, kasvoihin ja hiuksiin.

Kamelinmaidon sisältämien rasvahappojen ansiosta se ei kuivata eikä ärsytä ihoa.

Svenska: Ein Gedi kamelmjölkstvålen är gjord av kallpressad jungfruolivolja och innehåller vitaminer och mineraler. Tvålen återfuktar huden och är även mjukgörande. Passar att användas dagligen. Passar för tvätt av hår, hud och ansikte. Även för personer med känslig hud.

Kamelmjölken är rik på AHA-syror som hjälper med vävnadsnybildning och mjukgörande av huden. Kamelmjölken är även rik på vitamin C som är viktig för vävnadens återbyggnad. Likaså har den antibakteriella, antivirala och antisvamp egenskaper.

Tuote: 224