Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anti Gravity seerumi 30 ml (CARELINE)

Hinta:49.00 €

Anti-Gravity seerumi 30 ml

Careline Anti-Gravity seerumi kiinteyttää kasvojen ihoa sekä leukalinjaa. Silottaa myös juonteita.
Painovoima vaikuttaa jatkuvasti kasvojen ihoon ja tästä syystä Careline kehitti sarjan painovoimaa vastaan. Sarja perustuu innovatiiviseen kaavaan, missä yhdistyvät kaksi aktiivista ainesosaa: Progeline ja Adipofill’in jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä korjaamalla ja ehkäisemällä löystyvää ihoa ja syviä juonteita.

Progeline joka on myös tunnettu ”kiinteyttävänä peptidinä” on innovatiivinen peptidi mikä ehkäisee ihon löystymistä leuan tienoilla samalla kun se kiinteyttää ja vähentää ryppyjä.
Adipofill’in on yrttipohjainen aminohappo, mikä auttaa säilyttämään rasvakudoksen kasvoissa sekä vähentämään syviä naururyppyjä.

Anti Gravity seerumi levitetään puhdistetuille kasvoille ja silmänympärysiholle kevyin pyörivin liikkein kunnes se on kokonaan imeytynyt. Tämän jälkeen iholle levitetään Anti-Gravity kosteusvoide.

Käytetään puhdistetulle iholle aamuin, illoin ennen päivä- ja yövoiteen levitystä. Muista voidella myös kaulan ja dekolteen iho. - See more at: http://engedi.kotisivukone.com/tuotteet.html?id=23638/288004#sthash.CrR9GxW5.dpuf

Tuotteen päivittäinen käyttö auttaa sinua säilyttämään kiinteän kasvojen ihon.

Tämä tuotesarja on saanut innovaatiopalkinto v 2015 Israelissa: vuoden ihonhoitotuote, kuluttajan valinta!

Anti-Gravity ihonhoitotuoteet ovat hypoallergisia, parabeenittomia, dermatologisesti testattuja eikä niitä ei ole testattu eläimillä.


Svenska: Anti-Gravity är ett serum som stärker huden både i ansiktet och på halsen. Slätar även ut linjer och rynkor.

Denna produkt innehåller Progeline och Adipofill som motverkar hudens åldrande på ett effektiv sätt. Huden återfår sin spänst och färg.

Adipofill är en örtbaserad aminosyra som gör att huden bibehåller fibern i huden och gör att djupa rynkor minskar. Använd en gång i dygnet t ex under nattcremen. Massera in tills serumet absorberats.

 Anti-Gravity är en hypoallergen hudvårdsserie som är helt parabenfri och dermatologiskt testad. Denna produktserie har blivit unämnd i Israel till årets hudvårdsprodukt år 2015!
 
 
 
 
 

Tuote: 922