Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aura Air ilmanpuhdistin

Hinta:1 165.60 €

Aura Air ilmanpuhdistin 55 m2

Tuote on älykkäällä patentoidulla teknologialla varustettu sisäilmanpuhdistin havaitsee sekä sisä- että ulkoilman laadun reaaliajassa ja ohjaa ja valvoo ilmanlaatua useiden älykkäiden sensoreidensa avulla.

Auran ainutlaatuinen algoritmia hyödyntävä ilmanlaadun säätely mahdollistaa laitteen asetusten räätälöinnin loppukäyttäjän tarpeita ja terveysvaatimuksia vastaaviksi.

– Antaa käyttäjäkohtaisia ohjeita ja suosituksia.
– Laitteen tietoja ilmanlaadusta voi seurata reaaliajassa erilliseltä näytöltä tai matkapuhelinsovelluksen avulla.
– Jakaa puhdistettua ilmaa reaaliaikaisten mittausten avulla.
– Ilmastointi ohjautuu tilassa olevan henkilöluvun mukaan

Auran ainutlaatuinen ilmanlaadun säätely mahdollistaa laitteen asetusten räätälöinnin loppukäyttäjän tarpeita vastaaviksi. Laite on CE merkitty.

Patentoitu teknologia: Aura suodattaa ja desinfioi ilman neljän ainutlaatuisen vaiheen avulla. Jopa 99,9 % mm. koronaviruksesta on todettu tuhoutuvan Auran avulla.

Karkeasuodatin: Ensimmäinen suodatin poistaa suurempia partikkeleita kuten esim. tomu, siitepöly, hyönteiset ja eläinten karvat.

Ray FilterTM: Patentoitu Ray Filter™ koostuu kolmesta eri osasta, jotka suodattavat viruksia, bakteereita, hajuja yms.

SterionizerTM: Kolmantena Aurassa on Sterionizer™-komponentti, jonka teknologia perustuu kahdensuuntaiseen ionisaatioon ja tuottaa positiivisia ja negatiivisia ioneita – sellaisia, joita luonnostakin löytyy. Nämä ionit puhdistavat ja raikastavat sisäilmaa
tuhoten edellä mainittuja haitallisia epäpuhtauksia ja saasteita.

UVC-valon hyödyntäminen: Neljäs vaihe hyödyntää UVC-valoa, jonka on todettu neutraloivan bakteereja,viruksia ja loisia tuhoamalla niiden solukalvon proteiineja.

  • Koko: 37,5 x 37,5 x 15 cm
  • Paino: 5,5 kg
  • Suositeltu huonekoko: 55 m2
  • Ilmanlaadun havainnointi: ulko- ja sisätilat
  • Sovellukset: Google Play | App Store
  • Liitettävyys: Alexa | Google Home | IFTTT
  • Virtalähde: 110-240 V
  • Patterit: ei

HUOM: Yhteistyössä Hengitysliitton kanssa:

Lähetä sähköposti tabita@engedi.fi Mainitse koodi: "Hengitys2022" saadaksesi jäsenedun. 

Asiakaspalaute tammikuu 2022

Olen altistunut sisäilma ongelmaan työpaikallani nuoruudessa (home). Sen jälkeen on ollut tyypillistä, että reakoin huonoon ilmanlaatuun, vaikka nykyään asiat ovat paremmin tähän asian suhteen. Jos sisätilassa on huono ilmanlaatu, niin mm. ääneni menee käheäksi/hiljaiseksi. Jos on suoranaista hometta sisäilmassa, niin poskionteloihin tulee painetta ja poskia kuumottaa. Tutustuin Aura Airiin eräässä julkisessa tilassa. Olin aikaisemmin käynyt kyseisessä tilassa ja aina ääni meni käheäksi ja kurkku karheaksi. Laite oli asetettu etukäteen tilaan. Koko illan aikana ääni ei muuttunut ja normaalisti tunkkainen tila oli selvästi raikkaampi. Mutta kun poistuin tilasta ja menin juttelemaan eteiseen, missä laitetta ei ollut, niin ääni hävisi. Ehdottomasti suosittelen hoitoalan työntekijänä laitetta kaikille huonosta sisäilmanlaadusta kärsiville ja astmaatikoille. Laite on helppo ottaa mukaan vaikka mökille, jos mökillä on huono/tunkkainen sisäilma. Tai työpaikan toimistoon. Haluan vielä tutustua paremmin mm. virusten torjunta ominaisuuteen. Jos kerran puhdistus teho on tutkimuksen mukaan 99,99%, niin mietin vaan, että miten tällainen laite olisi huippu juttu esim. päiväkodeissa, infektio-osastoilla tai leikkureissa sairaalassa ym.

M.P, sairaanhoitaja

 

Tuote: Aura01